פילה מושט ברוטב מונייר

נתחי פילה מושט
שמן זית
מלח, פלפל גרוס

לרוטב
100 גר' חמאה
2 כפות קמח
1 כוס מים רותחים
1/4 כוס יין לבן יבש
1 כף אבקת מרק
1 כפית כורכום
1 לימון, סחוט

מניחים את נתחי הדג על נייר אפיה, מושחים בשמן זית, ממליחים ומפלפלים,
אופים ב 200 מעלות 20-30 ד', עד שנראה מוכן.
בינתיים מכינים את הרוטב –
ממיסים את החמאה
מוסיפים קמח ומערבבים היטב עד שמשחים מעט
מוסיפים את שאר החומרים תוך כדי ערבוב לרוטב אחיד.
יוצקים את הרוטב על הדג ומגישים.

מקור המתכון

בתיאבון !