פילה מושט ברוטב עגבניות

שמן זית
5 עגבניות, פרוסות
2 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
7 נתחי פילה מושט (אחד לסועד)
10 שיני שום, פרוסות
1 צרור כוסברה, קצוצה
1 צרור פטרוזיליה, קצוצה
רוטב
1/2 כוס שמן קנולה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
2 כפיות מלח
1/2 כוס מים
יוצקים שמן זית בסיר רחב, לכיסוי התחתית
מניחים שכבה אחידה של פרוסות עגבניה,
מפזרים רצועות פלפל ופרוסות שום,
מניחים על הירקות את נתחי הדג,
מפזרים מעל את העשבים הקצוצים,
מערבבים את חומרי הרוטב לתערובת אחידה, יוצקים מעל הדגים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ- 20 דקות.
בתיאבון !