לחמניה לכל סועד
בצל חתוך לרצועות
פטריות חורש פרוסות דק
נתח סטייק פילה חתוך לרצועות דקיקות
מלח, פלפל, מעט סוכר חום
גבינת פרמזן מגורדת
פרוסות גבינת עמק
מיונז
שמן זית
לטגן בשמן זית בצל עם מעט מלח וסוכר חום, עד שמשחים יפה. להוציא מהמחבת.
באותה מחבת לטגן את רצועות הפילה, להמליח ולפלפל תוך כדי טיגון,עד שמשחימות מעט. להוציא מהמחבת.
באותה מחבת לטגן את הפטריות עם מעט מלח עד שהנוזלים נעלמים.
למרוח את הלחמניה במעט מיונז, להניח מעל בצל מטוגן, פטריות ובשר
לזרות על הבשר פרמזן ולהניח פרוסת גבינה צהובה.
לאפות בתנור חם, 200 מעלות, כ 5 דקות עד שהגבינה נמסה.
חובה להגיש חם.
בתיאבון