פסטרמה

פסטרמה בבישול איטי

פסטרמה ביתית היא פתרון חסכוני להכנה, אם אתם מאוהבי הפסטרמה. צריך להזהר לא לייבש אותה, ואז היא מתקבלת עסיסית וטעימה. תוכלו לתבל אותה איך שתרצו. אני מתבלת ככה :

כדי להכין פסטרמה צריך :

1 נתח חזה הודו (צד אחד, חצי פרפר)

1/3 כוס שמן זית
1 כף גדושה חרדל
1 כף פפריקה מעושנת
1/2 כפית מלח
מעט פלפל גרוס
3 עלי דפנה מפוררים

וככה מכינים :

מניחים את נתח ההודו בקערת סיר בישול איטי
מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב ומורחים על נתח ההודו בצורה אחידה מכל צדדיו
מפעילים את הסיר על חום גבוה למשך שעה (הופכים אחרי חצי שעה לצד השני)
ואחר כך על חום נמוך למשך כ 4 שעות,

מקור המתכון

בתיאבון !

One thought on “פסטרמה בבישול איטי”

סגור לתגובות.