3 כפות שמן
50 גר' מחמאה
2 קוביות שום כתוש
800 גר' גרעיני תירס קפוא
מלח, פלפל לבן ופלפל שחור לפי הטעם
4 כפות קמח תופח
3 ביצים
100 גר' גבינה לבנה 5% (כ-2 כפות גדושות)
- מחממים את השמן, המחמאה וקוביות השום, מוסיפים את גרעיני התירס ומערבבים כמה דקות.
- מתבלים במלח ובפלפל ובוחשים.
- מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב.
- מכבים את האש ומערבבים פנימה ביצה אחרי ביצה.
- מוסיפים את הגבינה ובוחשים.
- אופים ב 180 מעלות כ-30 דקות או עד שמזהיב.
בתיאבון