אזני המן

אזני המן – בצק פריך

2.5 כוסות קמח רגיל
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1/4 כוס חלב
1 כף תמצית וניל
1 קליפת לימון
קורט מלח
200 גר' מרגרינה, חתוכה לקוביות קטנות.

מערבבים בקערה שטוחה את כל החומרים פרט למרגרינה.
מוסיפים את המרגרינה ולשים עד שמתקבל בצק אחיד שלא נדבק.
עוטפים ומשהים מס' שעות במקרר (או 15 ד' במקפיא).
מרדדים על משטח מקומח לעובי 3 מ"מ, קורצים עיגולים, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול וסוגרים למשולש.
מסדרים בתבנית משומנת, מורחים ביצה או תה ואופים ב 200 מעלות כ 15 ד', עד להזהבה.

בתיאבון