קליפות פומלה מסוכרות

קליפות פומלה מסוכרות

קליפות פומלה

מעט מלח

סוכר

לימון

 

 

להסיר את הציפוי הירוק / צהוב של קליפות הפומלה, ולהשאיר רק את החלק הלבן הספוגי.

להשקיע את הקליפות במים למשך כשבוע, ובכל יום להחליף את המים כמה פעמים.

להרתיח את הקליפות במים עם קמצוץ מלח, ולסנן.

לחזור על ההרתחה והסינון עד שהמים פחות צהבהבים.

לטעום את הקליפות – אם מרות מדי – להרתיח שוב ושוב, עד שהמרירות נעלמת.

לסחוט את הקליפות ולשקול,

להניח בסיר עם סוכר באותו משקל ולימון סחוט

לבשל על אש קטנה עד שהנוזלים נעלמים והקליפות שקופות.

 

בתיאבון