רצועות בקר עם פלפלים

רצועות בקר עם פלפלים

400 גרם נתח בקר טרי (סינטה, אנטריקוט או פילה), חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ
מעט שמן קנולה
3-4 פלפלים בצבעים שונים, חתוכים לרצועות דקות
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים גס
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

למרינדה:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות יין אדום או לבן
1 כף דבש
1 כפית חרדל דיז’ון

משרים את רצועות הבשר במרינדה לשעה או יותר,
מסננים את הבשר ושומרים את המרינדה.
מטגנים את הפלפלים מס' דקות בשמן,
מוסיפים את הבשר ומטגנים 2-3 דקות תוך כדי ערבוב,
מוסיפים את המרינדה, הבצל הירוק והתבלינים לטיגון קצר, ומסירים מהאש.

בתיאבון;