נתחי חזה עוף משוטחים לשניצל (ככה, טרי, מהקצב)
קמח
ביצה
פרורית זהב
מלח, פלפל, כמון
שמן לטיגון – אני מעדיפה שמן תירס, שפחות מפיץ ריח
גזר מקולף וחתוך (לשמירה על צלילות השמן)
לוקחים 3 תבניות חד פעמיות קטנות
שמים באחת קמח
בשניה ביצה טרופה עם מלח, מעט פלפל לבן ומעט כמון
בשלישית פירורית זהב
טובלים כל נתח משני צדדיו בקמח, אח"כ בביצה, ולבסוף מצפים היטב בפירורי לחם.
מניחים בערימה בכלי כלשהו.
מחממים במחבת רגילה (לא טפלון) שמן איכותי לטיגון בעומק של כ 1 ס"מ
מטגנים את חזות העוף משני הצדדים עד שמזהיבים (להשתדל שלא ישחימו).
בזמן הטיגון להניח במחבת חתיכת גזר, שומר על צלילות השמן לאורך הטיגון. כשהגזר מתעלף, להחליף בחתיכה טריה.
ליד הכיריים להניח קערית קטנה עם חומץ – כך ריח הטיגון לא יתפשט בכל רחבי הבית.
בתיאבון