פיצה על חציל

כדי להכין פיצה על חציל צריך:

  • 2 חצילים, פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • רוטב פיצה מוכן
  • תערובת גבינות קשות
  • זיתים ירוקים ללא גלעין, זית לכל פרוסת חציל

 

  1. אופים את פרוסות החציל

    מסדרים את פרוסות החציל על נייר אפיה,
    ממליחים ומרססים בשמן,
    אופים ב 180 מעלות כ 30 דקות, מניחים לצינון.

  2. מתבלים את הפרוסות האפויות

    מניחים על כל פרוסת חציל כפית רוטב, מורחים עם גב הכפית לשכבה אחידה,
    מפזרים מתערובת הגבינות
    ומניחים מעל זית פתוח לשני חצאים

  3. אופים שוב

    למשך כ 20 ד', עד שהגבינה מותכת

  4. בתיאבון !

     

אולי נכין גם

חזה עוף יווני

6 חזות עוף 1 חב' צ'יפס לתנור 1 ראש שום מופרד לשיניים קלופות מיץ מ 2 לימונים 1/2 כוס שמן

גזר וסלק

חב' גזר – מקולף 1 ק"ג סלק צרור פטרוזיליה קצוצה שום כתוש כמון מלח פפריקה לימון מבשלים בנפרד גזר וסלק,

סלט מנגולד

סלט מנגולד חמצמץ, שתי החבילות מתכווצות בבישול לקערית קטנה 2 חב' מנגולד 6 שיני שום, כתושות שמן זית מלח, פפריקה,

בצק שמרים

1 ק"ג קמח 1/2 כוס שמן 6 כפות סוכר 1 כף מלח 2 כפות שמרים יבשים 2-3 כוסות מים ללוש