תבשיל במיה ובשר

תבשיל במיה ובשר

500 גר' קוביות בשר – בקר או עוף
1 חב' (600 גר') במיה קפואה
2 בצלים גדולים, קצוצים
4 שיני שום, כתושות
500 גר' עגבניות טריות, מרוסקות
1 קופסה גדולה (260 גר') רסק עגבניות
מלח, פלפל שחור, פפריקה, מקל קינמון
שמן זית לטיגון

חורכים מעט את הבצלים, מוסיפים שמן זית ומטגנים עד שהבצל שקוף
מוסיפים את השום וקוביות הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה צבע.
מוסיפים תבלינים ומערבבים טוב עד שהבצל מצופה בהם,
מוסיפים רסק ועגבניות מרוסקות, מרתיחים ומוסיפים את הבמיה.
מבשלים על אש קטנה עד שהבשר רך – כ 40 דקות לבקר, 15-20 ד' לעוף.

בתיאבון