500 גר' טחון בקר
3 כפות גדושות קוואקר
1 ביצה
קמח לציפוי
שמן לטיגון
1 חב' ארטישוק קפוא
מיץ מ 2 לימונים
2 כוסות יין לבן
2 כוסות מרק עוף
מלח, פלפל
מערבבים בשר, קוואקר וביצה, יוצרים כ 20 כדורי בשר.
מגלגלים בקמח ומטגנים בשמן עד להזהבה יפה.
מניחים בתבנית עם הארטישוקים, מערבבים את הנוזלים והתבלינים ויוצקים מעל,
מכסים בנייר אלומיניום ואופים שעה בחום בינוני, מסירים את הכיסוי ואופים עוד 5-10 ד'.
מגישים עם אורז לבן.
בתיאבון