בסיר פסטה, בתוך המסננת, להניח:
גרונות הודו
חלקי עוף – כנפיים, כרעיים, חזה
חתיכת רגל עגל
מעל הבשר להניח ירקות –
שורש פטרוזיליה
שורש סלרי
קישוא
פרסה
בצל
שום
תפו"א
בטטה
גזר
4 כפות אבקת מרק אורגנית
1 כף מלח
2 עלי דפנה
להוסיף לסיר מי ברז עד לכיסוי הירקות (בשום אופן לא להרתיח מים מראש) ולהביא לרתיחה.
להקטין את האש ולבשל עוד שעה וחצי לפחות.
בסיום הבישול – להוציא את המסננת מהנוזל, לבחור מה מחזירים למרק ומהשאר להכין פשטידת עוף.
בתיאבון.