1 נתח פילה סלמון
צרור עשבי תיבול – רוזמרין, מרווה וקורנית
שמן זית
קליפה מגורדת מלימון אחד
מיץ סחוט מלימון אחד
אבקת חרדל, פלפל גרוס, מלח
כוס יין לבן
מניחים מצע של עשבי תיבול, ועליו את נתח הסלמון
מערבבים יחד שמן זית, לימון, קליפה, חרדל, מלח, פלפל ומעט מהרוזמרין, ויוצקים תוך מריחה על נתח הסלמון.
יוצקים לתבנית כוס יין לבן ומכסים היטב בנייר אלומיניום.
אופים ב 200 מעלות – 12 ד' מכוסה ו 8 ד' נוספות ללא כיסוי.
בתיאבון