200 גר' חמאה, רכה
1/2 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 שקיק סוכר וניל
1 ביצה
סוכריות צבעוניות שקופות (לא דיאט)
מערבבים חמאה, סוכר, קמח וסוכר וניל, מוסיפים ביצה ולשים לבצק נוח.
עוטפים בנילון ומניחים במקפיא ל 15 ד' (או במקרר עד להכנה).
מרדדים לעובי 5 מ"מ, קורצים צורות עם חלון קטן באמצע, מסדרים על נייר אפיה ובכל בחלון מניחים סוכריה.
מעבירים למקרר ל 15 ד'.
אופים כ 12 ד' ב 160 מעלות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט בשוליהן.
בתיאבון