750 גר' נתחי חזה עוף
1 ביצה טרופה
פירורי לחם
פתיתי פרמזן
2 בצלים, קצוצים
4 שיני שום קצוצות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 קופסה (800 גר') עגבניות מגורדות
מוצרלה מגורדת
מלח, פלפל, תימין
שמן זית
1 חב' פסטה מבושלת
לצפות את נתחי העוף בביצה טרופה ואח"כ בפרורי לחם מעורבים עם מלח, פלפל ומעט פרמז'ן
לטגן את נתחי העוף בשמן זית עד שמשנים צבע, להוציא מהמחבת.
באותה מחבת לטגן בשמן זית בצל ושום להזהבה, להוסיף עגבניות ולטגן מעט, להוסיף עגבניות מגורדות ותבלינים ולערבב תוך קרצוף תחתית המחבת, לבשל מס' דקות לאחר הרתיחה..
להניח את נתחי העוף בתבנית פיירקס משומנת, לצקת מעל את רוטב העגבניות ולפזר מעל שכבה אחידה של מוצרלה מגורדת ופרמז'ן
לאפות ב 200 מעלות, 15 ד', עד שהגבינה מותכת.
להגיש עם פסטה.
בתיאבון