פשטידת כרובית

פשטידת כרובית

1 ראש כרובית בינוני
1 שמנת חמוצה
1 ביצה
מלח, פלפל
מרגרינה לשימון התבנית
פרורי לחם

להשרות את הכרובית במי מלח ל 15 ד', לשטוף היטב ולבשל 10-20 ד' במים רותחים, עד שהכרובית מתרככת מעט.
לפורר את הכרובית במזלג, להוסיף שמנת חמוצה, ביצה ומלחפלפל ולערבב.
לשמן תבנית פיירקס בשכבה אחידה של מרגרינה (או ספריי שמן), לפזר פרורי לחם ולצפות את התבנית.
להניח את התערובת ולזרות מעל שכבה דקה של פרורי לחם.
לאפות עד שמתייצב, כ 45 ד'.