קנלוני בשר

קנלוני בשר

1 חב' קנלוני
1/2 ק"ג בקר טחון
1  בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצות
אורגנו טרי  קצוץ
רוטב סויה
1 קופסה רסק עגבניות
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות ברנדי
מלח ופלפל שחור
1/2 כפית סוכר
שמן זית
חמאה

  • מטגנים בשמן בצל ושום עד שהם משחימים.
  • מוציאים את השום והבצל מהמחבת ומוסיפים את הבשר.
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור, אורגנו ורוטב סויה.
  • מטגנים עד שהבשר משנה צבע ומוסיפים חצי קופסה רסק עגבניות.
  • מעבירים את הבשר למעבד מזון ומעבדים אותו מעט, בלי להפוך אותו לממרח.
  • מחזירים את הבשר לקערה ומוסיפים לו את השום והבצל המטוגנים.
  • ממלאים את הקנלוני בבשר ומניחים בתבנית.
  • מחממים מעט חמאה ומטגנים בה שן שום מעוכה.
  • מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את החצי השני של קופסת רסק העגבניות, ברנדי, מעט מלח וחצי כפית סוכר.
  • מערבבים היטב ושופכים את הכל על הקנלוני כך שכולו יכוסה ברוטב.
  • אופים מכוסה בתנור בחום בינוני 180 מעלות, 15 דקות.

מקור המתכון