1 חב' קנלוני
1/2 ק"ג בקר טחון
1 בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצות
אורגנו טרי קצוץ
רוטב סויה
1 קופסה רסק עגבניות
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות ברנדי
מלח ופלפל שחור
1/2 כפית סוכר
שמן זית
חמאה
- מטגנים בשמן בצל ושום עד שהם משחימים.
- מוציאים את השום והבצל מהמחבת ומוסיפים את הבשר.
- מוסיפים מלח, פלפל שחור, אורגנו ורוטב סויה.
- מטגנים עד שהבשר משנה צבע ומוסיפים חצי קופסה רסק עגבניות.
- מעבירים את הבשר למעבד מזון ומעבדים אותו מעט, בלי להפוך אותו לממרח.
- מחזירים את הבשר לקערה ומוסיפים לו את השום והבצל המטוגנים.
- ממלאים את הקנלוני בבשר ומניחים בתבנית.
- מחממים מעט חמאה ומטגנים בה שן שום מעוכה.
- מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את החצי השני של קופסת רסק העגבניות, ברנדי, מעט מלח וחצי כפית סוכר.
- מערבבים היטב ושופכים את הכל על הקנלוני כך שכולו יכוסה ברוטב.
- אופים מכוסה בתנור בחום בינוני 180 מעלות, 15 דקות.