1 חב' פסטה קצרה, מוכנה לפי ההוראות
1 חב' (800 גר') ברוקולי קפוא, או טרי אם יש, מרוכך וקצוץ
1 בצל סגול, קצוץ
3 שיני שום, כתושות
1/2 כוס יין לבן
1 כף ממרח פסטו מוכן
1 מיכל שמנת לבישול
לימון
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
שמן זית
צורבים במחבת את הבצל הקצוץ, מוסיפים שום ושמן זית ומטגנים מס' דקות,
מערבבים פנימה את הברוקולי לטיגון קצר,
מוסיפים יין ופסטו, מביאים לרתיחה,
מנמיכים להבה, מוסיפים שמנת ותבלינים ומבשלים עד סף רתיחה,
מוסיפים מיץ מחצי לימון או יותר, לפי הטעם
מערבבים עם הפסטה ומגישים.
בתיאבון !