גלילות חצילים

גלילות חצילים

2 חצילים
1 גליל של פרומעז
עירית קצוצה
שמנת מתוקה
רוטב פסטו מוכן
שמן זית
מלח

פורסים את החצילים לאורך לפרוסות דקות, ממליחים ומניחים לחצי שעה להגרת נוזלים.
מייבשים את החצילים במגבת נייר, מברישים בשמן זית ואופים ב 200 מעלות, 20 ד'.
מערבבים פרומעז ועירית, מניחים כף על כל פרוסת חציל, מגלגלים ומניחים בתבנית חסינת חום.
מערבבים שמנת מתוקה ופסטו, יוצקים מעל לחצילים
לאפות מכוסה ב 180 מעלות, כ 15 דקות.

בתיאבון