1 שן שום מעוכה
2 כוסות יין לבן – סוביניון בלאנק
1 כף קירש (ליקר דובדבנים)
400 גר' אמנטל, מגוררת
400 גר' גרוייר, מגוררת
אגוז מוסקט
פלפל לבן
1 כף קורנפלור מומס ב 1/2 כוס מים
2 באגטים חתוכים לקוביות
מורחים את שן השום על חלקו הפנימי של סיר פונדו,
מוסיפים את היין ומחממים על להבה בינונית,
כשהיין מתחיל לרתוח מוסיפים את הגבינות בהדרגה, עד להמסה,
מוסיפים את הקורנפלור, הקירש והתבלינים ומערבבים לתערובת חלקה
מעבירים ללהבה על השולחן, טובלים קוביות לחם
ואוכלים בהנאה.