תפוחי אדמה בפטרוסלינון

כבר כמה זמן שאני אוספת ספרי בישול ישנים, טרום סירקיס.
במתכונים של פעם המצרכים בסיסיים, אין תמונות, ובדרך כלל גם אין כמויות.

הנה אחד, נחמד בפשטותו:

1 ק"ג תפו"א, קלופים, חתוכים לקוביות ומרוככים במיקרו
1 צרור פטרוזיליה, קצוצה
100 גר' חמאה, מומסת
מלח, פלפל

מערבבים את הפטרוזיליה עם החמאה והתבלינים,
מוסיפים לקוביות התפו"א.

בתיאבון !

ככה זה נראה במקור, מתוך 'ספר בשול" מאת דורה שורץ – 1960